profier
Logo

Veritas Have - Bærum

Om prosjektet

Å skape moderne boliger i umiddelbar nærhet av både sjøen og klassiske historiske bygninger krever omtanke, grundig planlegging og svært godt utviklet formsans. Det var med dette i tankene at vi valgte Make Arkitekter som vi samarbeider med i flere prosjekter. Dette er et arkitektkontor som evner å plassere bygg svært godt i terrenget, både i forhold til lys, utsikt og eksisterende bygningsmasse. 

Veritas Have er et vakkert, lavmælt boligprosjekt som harmonerer godt med de klassiske teglstenshusene fra Glassverkstiden. 48 syd- og vestvendte boliger, lyse og moderne leiligheter som likevel harmonerer med den eksisterende arkitekturen fra siste del av 1800-tallet.

De fleste leilighetene er store og representative, med spennende og gjennomtenkte planløsninger. Det finnes også noen mindre leiligheter, men som i likhet med de større enhetene får romslige balkonger og terrasser med gode solforhold. Leilighetene leveres med gode materialvalg, 1-stavs eikeparkett, gasspeis i de fleste leilighetene og kvalitetskjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Parkeringsplassene er plassert i garasjekjeller, med hyggelig fellesarealer mellom og rundt bygningene.

Adresse

Hans Liens vei 20-34, Høvik

Areal

48 Leiligheter

Arkitekt

Make Arkitekter AS

Eiere

Profier AS

Entreprenør

Bundebygg AS

Prosjektleder

Jon Lerstang

Megler

Sem & Johnsen

Status

Ferdigstilt

Hans Liens vei 20-34, Høvik