profier
Logo

10 unike, urbane sjøhus i Stavanger

Sjøkanten park har vært en stor suksess og det er lett å skjønne hvorfor. Kombinasjonen av nærhet til sjøen, nærhet til sentrum, spennende, allsidig arkitektur, god standard og fine uteområder gir boliger med svært mange plussider. Nå lanserer vi ti svært spesielle sjøhus som virkelig setter prikken over i-en, boliger som samler mye av det beste fra Stavanger på ett sted. Her har vi spart det beste til sist.

Pris

Fra kr. 8.990.000,-

Kvm.

126 - 194

Soverom

3

Antall boliger

10 sjøhus

Velkommen til Sjøhusene –
boliger tomten virkelig fortjener.

Sjøhusene blir på mellom 126 og 194 kvadratmeter, moderne og særegne boliger som gir den historiske sjøbodarkitekturen en ny og moderne drakt. Her går smarte planløsninger og god standard igjen i hver minste krok. På utsiden blir husene i stor grad preget av treverk, beiset i farger som speiler omgivelsene.

Priser fra kr. 8.990.000,-

Et urbant liv, like ved sjøen

Og rett på utsiden av huset ditt ligger Sjøparken, et flott og allsidig grøntområde som vil strekke seg helt ned til vannkanten.

Spennende impulser
på alle kanter

Fjorden har alltid spilt en viktig rolle i Stavangers historie og du vil bo et steinkast unna. Morgenbad, kajakkpadling og båtliv kan bli en del av rutinen din – og ikke bare i helgene. Samtidig flytter du inn i en spennende bydel i stadig utvikling, med godt tilbud av butikker, restauranter og cafeer, markeder, konserter og utstillinger. Foran deg får du roen bare havet klarer å skape, bak deg føler du byens puls.

Prosjektinformasjon

Adresse

Lervigsveien, Stavanger

Areal

10 sjøhus

Arkitekt

A-LAB AS

Eiere

Profier

Prosjektleder

Einar Amundsen

Megler

Eiendomsmegler Vest

Status

Under utvikling

Lervigsveien, Stavanger

Om Profier

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere. Profier AS er en del av Gjelsten Bolig AS.

Kontakt megler

Utforsk andre prosjekter