profier

Bølgende byliv i Sandviken

76 nye leiligheter


Vakkert beliggende mellom fjord, by og natur kommer Sjøbodene – et drømmeprosjekt for enhver som lengter etter å bo ved vannkanten. Med sin beliggenhet langs den majestetiske Byfjorden blir du møtt med en spektakulær utsikt som tar pusten fra deg. Med brygge, sjøpromenade og nærhet til sentrum er veien kort til både naturskjønne opplevelser og pulserende byliv.


På bryggekanten i Sandviken

Arkitektur inspirert
av fortidens sjarm


Sjøbodene er tegnet av anerkjente Link Arkitektur. Prosjektet består av 76 leiligheter med høy kvalitet, fra 38 til 164 kvm, fordelt på fem bygg. Fra sjarmerende små enheter til romslige toppleiligheter, finnes det noe for enhver smak. Boligene får et stramt og moderne uttrykk, men vil samtidig være tilpasset den fredede og verneverdige bebyggelsen i nærområdet.

Prosjektet ligger vakkert til ved sjøen i sjarmerende Sandviken – en gang et yrende område tettpakket med sjøboder for oppbevaring av tørrfisk og andre handelsvarer. Det arkitektoniske uttrykket er inspirert av de historiske tradisjonene i området der sjøbodene stod både på tvers og på langs av landskapet.

Hav, hjem og harmoni
i Sjøbodene


Leilighetene vil nyte godt av spektakulær utsikt til Byfjorden og det legges godt til rette for enkel tilgang til sjøen. Det er planlagt en bred og flott trebrygge rundt hele bebyggelsen mot sjøfronten, noe som gir fantastiske muligheter for bading, sjøliv og rekreasjon.

I Sjøbodene kan du våkne opp til lyden av bølger, se glitrende hav og nyte frisk sjøluft rett fra din egen balkong. Eller du kan våkne opp til hustrig storm og piskende regn. Uansett vil det være vakkert, vilt og tett på naturen.

Lev nær sjøen
og sentrum


Sentrum ligger en liten gåtur eller sykkeltur unna. Der har du tilgang til byens pulserende liv med et bredt utvalg av kulturelle opplevelser, restauranter og shoppingmuligheter.

Sjøbodene – bølgende byliv!

På bryggekanten i Sandviken

Video av Sjøbodene

Adresse: Sandviksveien 80, 5035 Bergen

Meld interesse for Sjøbodene

Registrer deg her, og vi vil holde deg orientert om utviklingen i prosjektet.

Fyll inn postnummer