profier
Logo

Lehmkuhlstranden – Bergen

Velkommen til Lehmkuhlstranden


Lehmkuhlstranden ligger vestvendt og fint til mot byfjorden i Sandviken i Bergen. Prosjektet ligger langs den Trondhjemske postvei med nærhet til den fremtidige Bybanen, et allerede svært godt kollektivtilbud og Bergen sentrum. Lehmkuhlstranden er i dag en næringseiendom med 130 meter dypvannskai. 

Prosjektinformasjon

Adresse

Lehmkuhlstranden, Bergen

Areal

300 leiligheter

Arkitekt

LINK Arkitektur AS

Eiere

Profier AS

Prosjektleder

Sjur Hanserud

Status

Under utvikling

Om prosjektet


Området er under regulering, men planarbeidet har hatt en pause i påvente av avklaringer rundt den fremtidige bybanen til Åsane. Målet med planarbeidet er å få en aksept for en begrenset utfylling i sjø som sammen med dagens landareal kan åpne for bygging av 300 leiligheter. Leilighetene vil ligge tett på sjøen, de fleste vil få sjø- utsikt. Langs sjøsiden vil det komme strandpromenade som del av en promenade langs hele Sandviken og inn til Bergen sentrum.

Om Profier

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere. Profier AS er en del av Gjelsten Bolig AS.

Meld interesse

Utforsk andre prosjekter