profier
Logo

Kvartal 8 – Lillestrøm

Om prosjektet


Prosjektet ligger ved Torvet i Lillestrøm, og er byens mest sentrale tomt. Det er 4 minutters gange til Lillestrøm stasjon hvor du kan ta toget til Oslo S på 10 minutter.

Kvartal 8 vil inneholdt hotell med ca 130 rom, kontorarealer, restauranter, hyggelige butikker og ca 161 flotte leiligheter. I krysset Torvgata og Storgata blir det etablert en plass som åpner Torvet i Lillestrøm mot Gågata. Her blir det hyggelig med servering, sol og aktivitet som gjør byen mer urban.

Telegrafgården i krysset Storgata og Voldgate blir vernet, og volumene som bygges er tilpasset denne slik at den får sin naturlige plass i prosjektet. Boligene får sitt eget gårdsrom med lek, benker og oppholdsplasser, ett nivå over gatenivå. Derfra går man opp i flotte leiligheter med gode private uteplasser.

Prosjektinformasjon

Adresse

Torvgata 6, Lillestrøm

Areal

34.000 BRA

Arkitekt

LINK Arkitektur

Eiere

Profier AS / Lillestrøm Delta

Entreprenør

Consto

Prosjektleder

Einar S. Amundsen

Status

Under utvikling

Torvgata 6, Lillestrøm

Om Profier

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere. Profier AS er en del av Gjelsten Bolig AS.

Meld interesse

Utforsk andre prosjekter