profier

Kråkehaugen – Bergen

Velkommen til Kråkehaugen

Kråkehaugen ligger i et hyggelig veletablert villaområde på Fantoft, hvor vi skal bygge 55 leiligheter fordelt på 4 punkthus.


Området ligger mellom Paradis og Fantoft i gangavstand til bybanestopp, butikk og servicetilbud. Fasadene oppføres med en blanding av trekledning med innslag av platekledning og naturstein, dette gir byggene et eksklusivt og lunt preg. 

Romslige balkonger og terrasser leveres med tregulv og spilefrie glassrekkverk. De fleste får gode solforhold. Inne leveres leilighetene med gode kvaliteter som 1-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon, gasspeis og norsk kvalitetskjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Parkering i garasjekjeller under byggene med heis opp til alle etasjeplan. 

Prosjektet hadde salgsstart 17. september 2020.

Pris

Fra 10.490.000,-

BRA.

121

Rom

4

Antall leiligheter

55

Adresse

Fantoftvegen 61, Bergen

Areal

55 leiligheter

Arkitekt

Link Arkitektur AS

Eiere

Profier AS / LAB E-invest AS

Entreprenør

LAB Entreprenør AS

Prosjektleder

Sjur Hanserud

Megler

Eiendomsmegler Vest

Status

I salg / Under bygging

Fantoftvegen 61, Bergen

Om Profier

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere. Profier AS er en del av Gjelsten Bolig AS.

Utforsk andre prosjekter