profier

Om prosjektet


Området ligger nær T-bane og Gjettum stasjon. Eiendommen utskilles fra Gjettum gård og ligger sydøstvendt.

Gjettumåsen utbygges med rekkehusbebyggelse. Inspirert av vår suksess med prosjektet Dragonhøyden på Billingstad, utvikler vi for tiden ca. 28 rekkehus og leiligheter på Gjettum i Bærum. Tomten har en fin helning mot syd, og sikrer flott utsikt og gode solforhold for alle leilighetene. Interessen for rekkehus og familieboliger er stort i området, og vi forventer stor interesse når prosjektet legges ut for salg.

Prosjektinformasjon

Adresse

Gjettum

Areal

28 rekkehus

Arkitekt

Make Arkitekter AS

Prosjektleder

Nils Gunnestad

Status

Under utvikling

Gjettumveien 95, Gjettum

Om Profier

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere. Profier AS er en del av Gjelsten Bolig AS.

Meld interesse

Utforsk andre prosjekter