profier
Logo

Fornebuporten 2 – Fornebu

Om prosjektet

Fornebuporten II er bygget i samarbeid med AKER/Fornebuporten Bolig.

Profier har tatt behovet for arealeffektive leiligheter i Oslo Vest og Bærum på alvor.

Leilighetene på Fornebuporten ble en suksess. I første salgstrinn, Fornebuporten 1, ble 280 leiligheter ferdigstilt i 4. kvartal 2015 og mange fornøyde boligkjøpere har flyttet inn.

I april 2016 ble salgstrinn 2 på nabotomten, med 150 nye og svært arealeffektive leiligheter lagt ut for salg. Fornebuporten 2 består av 1-, 2- og 3-roms leiligheter hvor hver kvadratmeter er nøye gjennomtenkt. Leilighetene består primært av arealeffektive 2-roms leiligheter på 40 m, men det finnes også 3-, 4- og 5-roms leiligheter på 60, 80 og 120 m².

Alle leilighetene har store balkonger eller terrasser. Leilighetene ble levert med gode kvaliteter som vannbåren gulvvarme, parkett på alle gulv, flislagt bad, norsk kvalitetskjøkken fra Sigdal, heis og balansert ventilasjon. Felles takterrasse og parkering i garasjeanlegg, med heis opp til alle etasjeplan. Fasadene har en kombinasjon av tegl, tre, glass og stål, som gir et stilfullt preg.

Fornebuporten er blitt et spennende og urbant område med nyskapende arkitektur og det du trenger rundt deg. Godt utbygd kollektivtilbud og kort vei til sjøen.

Prosjektet er ferdigstilt og alle leilighetene solgt.

Adresse

John Strandrudsvei, Lysaker

Areal

150 leiligheter

Arkitekt

Make Arkitekter AS

Eiere

Profier AS

Entreprenør

HENT AS

Prosjektleder

Tone Lindmark

Megler

Sem & Johnsen

Status

Ferdigstilt

John Strandrudsvei, Lysaker