profier
Logo

Ensjøparken

Velkommen til Ensjøparken

På historisk grunn, med vestvendt orientering til Ensjøbyens nye parkdrag, skal vi bygge 203 leiligheter av høy standard.


I snart hundre år har Kolberg drevet bilhandel og verksted i de gamle Stålhallene fra 1800-tallet. Bilbyen Ensjø er sakte, men sikkert transformert til en spennende bydel. Nå står «hjertet» i den gamle bilbyen for tur. Om ikke lenge, rives de gamle jernhallene, bilverkstedene og blir forvandlet til flotte leiligheter ved vestvendt orientering til det nye parkdraget «Petersborgaksen».

Leilighetenes adresse er Gladengveien 8, tilbaketrukket fra trafikk og innsyn, allikevel tett på T-banen, butikker og Oslo Sentrum.

Leilighetene vil ha kvaliteter som store private balkonger, vannbåren gulvvarme, norsk kvalitet på kjøkken og bad, parkering i kjelleren og gasspeis i stuen.

Pris

Fra 7.650.000,-

Kvm.

71 - 75

Soverom

2

Antall boliger

203 leiligheter

Adresse

Gladengveien 8, Oslo

Areal

203 leiligheter

Arkitekt

MAKE Arkitekter AS

Eiere

Profier AS / Kolberg Eiendom

Prosjektleder

Tone Lindemark

Megler

EIE Nybygg

Status

I salg

Gladengveien 8, Oslo

Om Profier

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere. Profier AS er en del av Gjelsten Bolig AS.

Utforsk andre prosjekter