profier

Nå bygger vi!
16 nye leiligheter
og 11 rekkehus

Velkommen til visning hver mandag og onsdag kl. 10-14 i vårt nye visningslokale på Eiksmarka senter. 

Velkommen til Bekkegrenda

Boligprosjektet består av 16 leiligheter og 11 rekkehus, beliggende i et attraktivt område sentralt på Eiksmarka, i Bærum kommune.


Gode kollektiv- og servicetilbud i umiddelbar nærhet, med T-bane og Eiksmarka senter rett ved. Her er det flotte turområder å ferdes i, kort vei til golf-, tennisbaner og andre sportsaktiviteter.

Flere av leilighetene og rekkehusene er allerede solgt! Gå til "Finn din bolig" for oversikt over ledige boliger.

Pris

4 440 000 - 16 200 000

Kvm.

28 - 222

Soverom

1 - 4

Antall boliger

16 leiligheter / 11 rekkehus

 • Salgsstart

  Q1 2023

 • Vedtatt byggestart

  September 2023

 • Byggingen er i gang

  November 2023

 • Ferdigstillelse

  Juni-august 2025

Intervju med kjøpere

Å flytte fra leilighet til rekkehus - fra urbant byliv på St. Hanshaugen, til landlig idyll på Eiksmarka


Andreas og Frida har kjøpt rekkehus i boligprosjektet Bekkegrenda. Om halvannet år flytter de to fra leilighet på St. Hanshaugen, til et helt nytt rekkehus på Eiksmarka.

- Vi ønsket å slippe oppussing og vedlikehold, men var ikke helt klare for å flytte akkurat nå. Bekkegrenda-prosjektet var perfekt fordi det er helt nytt og det var ca. 2 år til ferdigstillelse. 

Nylig ble det vedtatt byggestart i Bekkegrenda, og den første gravemaskinen kom på plass før jul. Med andre ord er realiseringen av det flotte boligprosjektet i gang, og Andreas og Frida, og de andre kjøperne i Bekkegrenda kan glede seg over at leilighetene og rekkehusene står klare til innflytting sommeren 2025.

Velg din boligtype


I Bekkegrenda bygges det to forskjellige boligtyper. 

Nord på tomten kommer en leilighetsbygning med 16 leiligheter i størrelser fra 31-222 kvm, privat uteplass i form av balkong eller terrasse og svært gode kvaliteter. 

Syd på tomten kommer det 11 rekkehus fordelt på to bygninger, størrelser fra 142-179 kvm, alle med egen hage, to balkonger og 4 soverom.

Velg mellom rekkehus og leilighet:

Adresse

Niels Leuchs vei 41-43 / Bekkegrenda 2-4, Eiksmarka

Areal

16 leiligheter / 11 rekkehus

Arkitekt

MAKE Arkitekter AS

Eiere

Profier AS / Villicus AS

Entreprenør

POB Entreprenør AS

Prosjektleder

Tone Lindemark

Megler

EIE Nybygg

Status

I salg / Under bygging

Bo i Bekkegrenda, med gode kvaliteter


Boligene leveres med gode kvaliteter du vil ha glede av. Alle boligene får et stilrent og moderne kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens. Vannbåren gulvvarme, 1-stavs hvitlasert eikeparkett og gasspeis med mulighet for uttak til gassgrill på balkong/terrasser. Parkering i garasjekjeller kan kjøpes mot tillegg i pris.

Bekkegrenda kommer sentralt på Eiksmarka, et idyllisk og rolig område i Bærum med kort vei til flotte turområder, frodige grøntområder og et stort spekter av aktiviteter. Samtidig er Eiksmarka sentralt, med T-bane, eget senter og kort vei til Røa med et stort utvalg restauranter og butikker.

Gode solforhold

Idyllisk beliggenhet

Balkong/terrasse/hage

Felles uteområde

Velkommen til visning, hver mandag og onsdag kl. 10:00-14:00 i vårt nye visningslokale på Eiksmarka senter. 

Meld deg på visning
Niels Leuchs vei 41-43, Eiksmarka

Om Profier

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere. Profier AS er en del av Gjelsten Bolig AS.

Meld interesse

Romløsning

Kommentar

Kontakt megler

Utforsk andre prosjekter