profier
Logo

Beitostølen B900 – Beitostølen

Om prosjektet

Fjellandsbyen B900moh består av 18 hytter, og er første del av en planlagt større utbygging. Hyttene er vertikaldelte, går over 2 plan og vil inneholde bl.a. 3 soverom og 2 bad. Inngangspartier er overdekket av balkong og har private oppholdsarealer på 3 sider. Store vindusåpninger gir rikelig tilgang på lys og skaper nærhet til natur og utsikt til terrenget omkring. Under balkong er det utebod på de fleste hyttene, som gir godt med oppbevaringsmuligheter.

Samtlige hytter ligger solfylt til med utsikt over fjellene omkring. B900moh ligger i gangavstand fra Beitostølen sentrum, men likevel med helt skjermet og solrik beliggenhet. Hytten vil få fiberkabel innlagt.

Med beliggenhet ved porten til Jotunheimen stiller Beitostølen seg i en særdeles attraktiv geografisk plassering. Dette gir et helt unikt mangfold med muligheter til utendørs aktiviteter gjennom alle fire årstider.

Med flere kjente og store idrettsarrangementer gjennom året har Beitostølen fått en markant plassering på kartet. Kun 3 timers kjøretur fra Oslo til stedet der skiløyper, alpintraséer, turstier, sykkelstier, aktivt stølsliv, jakt og fiske ligger som perler på en snor og alt innen gangavstand.

B900moh er kun 5 minutters gange fra Beitostølen sentrum med et stort utvalg av alpinløyper, butikker og spisesteder. Skal du gå tur med eller uten ski så starter både stier og løyper rett utenfor hyttedøren.

Adresse

Liabovegen 25-59, 2953 Beitostølen

Areal

18 hytter

Arkitekt

Landsbyarkitektene AS

Eiere

Profier AS

Entreprenør

Blender Entreprenør AS

Prosjektleder

Tone Lindemark

Megler

Privatmegleren

Status

Ferdigstilt

Liabovegen 25-59, Beitostølen