profier

Her kommer Åstadveien 1 & 3A

Sentralt beliggende på Billingstad, i umiddelbar nærhet til tog, utvikles et eksklusivt boligprosjekt med høye kvalitets- og miljøambisjoner.


Tomtens utforming presser frem en særegen og spennende arkitektur, med en god variasjon i utforming og størrelse av leiligheter.

Prosjektet består av to bygninger, forbundet i plan 1 og U1. Tre fulle og en inntrukken toppetasje mot Billingstadveien, og to fulle og en inntrukken toppetasje mot Åstadveien.

Prosjektinformasjon

Adresse

Åstadveien 1 & 3a, Billingstad

Areal

2.000 m2 BRA-S, 22 leiligheter

Arkitekt

Dyrvik Arkitekter

Eiere

Profier AS

Prosjektleder

Andreas Storstrøm

Status

Under utvikling

Om Profier

Sikkerhet for gjennomføring 


Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 8.000 boliger og over 800.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere. Profier AS er en del av Gjelsten Bolig AS.

Meld interesse

Utforsk andre prosjekter