Fornebuporten 2150 nye og moderne leiligheter på Fornebuporten

 • Arkitekt:

  A-Lab AS

 • Entreprenør:

  HENT

 • Prosjektleder

  Tone Lindmark

 • Megler

  Sem og Johnsen

Fornebuporten II bygges i samarbeid med AKER/Fornebuporten AS

Profier tar behovet for arealeffektive leiligheter i Oslo Vest og Bærum på alvor.

Leilighetene på Fornebuporten har blitt en suksess. I første salgstrinn, Fornebuporten 1 med 280 leiligheter, ble ferdigstilt i 4. kvartal 2015 og mange fornøyde boligkjøpere har flyttet inn.

Leilighetene består primært av arealeffektive 2-roms leiligheter på 40 m². Her finnes også 3-, 4- og 5-roms leiligheter på 60, 80 og 120 m². Alle leilighetene er levert med romslig balkong, kvalitetskjøkken fra Sigdal, heis, vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Felles takterrasse og parkering i garasjeanlegg, med heis opp til alle etasjeplan.

I april 2016 har vi lagt ut salgstrinn 2 på nabotomten, med 150 nye og svært arealeffektive leiligheter. Fornebuporten 2 består av 1-, 2- og 3-roms leiligheter hvor hver kvadratmeter er nøye gjennomtenkt: De minste er 29 kvm, de fleste to roms leilighetene er fra 36-45 m², med mange forskjellige planløsninger. Tre roms leilighetene er på 51 eller 56 kvadratmeter.

Alle leilighetene er solgt.

Alle leilighetene leveres med store balkonger eller terrasser, og du har muligheten til å kjøpe din egen private takterrasse for kr. 89.000! Leilighetene leveres med gode kvaliteter som vannbåren gulvvarme, parkett på alle gulv, flislagt bad, norsk kvalitetskjøkken fra Sigdal med skjulte grep og stilrent design. Fasadene får en kombinasjon av tegl, tre, glass og stål, som gir et stilfullt preg.

Fornebuporten er blitt et nytt, spennende urbant sentrumsområde med nyskapende arkitektur og alt du trenger rundt deg. Godt utbygd kollektivtilbud og kort vei til sjøen.

Se alle prosjekter

Galleri