Midtunhaugen NæringsparkNYTT, MODERNE OG FLEKSIBELT KOMBINASJONSBYGG

bs7_kopi.jpg bs7_kopi_2.jpg bs7-1.jpg
  • Entreprenør:

    LAB Entreprenør AS

  • Megler

    Fana Sparebank Eiendom

Midtunhaugen Næringspark har en unik plassering like ved en av Bergens hovedinnfartsårer. Alle byens yttergrenser ligger innenfor en radius på 20-25 minutter.

Profier AS skal i samarbeid med LAB entrepenør AS bygge ca 4000- 8000m2 med næringsareal på Midtunhaugen Næringspark (tidligere Midtun Leir). Første byggetrinn er ferdigstilt. Leietaker BTC Archer ser frem til å flytte inn. 

Andre byggetrinn er ventet ferdigstilt i 2017. Bevisste valg av materialer, tekniske og energiøkonomiske løsninger vil prege bygget. Leienivået er avhengig av tilpasninger og materialvalg. Før avtaleinngåelse utarbeider leietaker og byggherre en kravspesifikasjon og endelige leiepriser blir avtalt.

Miljøvennlig
Bevisst valg av materialer, tekniske løsninger og energiøkonomiske løsninger vil prege bygget. Det vil bli lagt til rette for løsninger som f.eks bevegelsesstyrt belysning, oppvarming og ventilasjon.

Bygget blir bygget ihht kravene for Energiklasse B og de endelige valgene blir gjort i samarbeid med leietakere i de ulike lokalene.

Leietaker:
BTC Archer

Se alle prosjekter

Galleri